søndag 21. juni 2009

Party, party



I går var jeg og mannen ute og feirte 30 års dagen til Lene! Koste oss kjempemasse med mye god mat og drikke i festlig lag. Var skikkelig heldige med været og satt ute i solen og spiste. Skikkelig god sommerfølelse!!! Etter hvert som det ble kjøligere trakk vi inn i telt å koste oss videre til langt på natt. Hadde også en volleyball kamp midt inni, ble litt usikkert hvem som vant men moro var det :)

Prinsen sov hos Farmor så Mor og Far fikk sove lenge og nyte en stille og rolig morgen i dag, noe iallefall Far hadde stort behov for. Tar på å være ute til langt på natt for folk så begynner å dra litt på årene... hehe.

Lørdag var vi også en tur i byen å fikk endelig bestilt bunad til mannen! Det har han ønsket seg veldig lenge nå, bare synd han ikke har noen anledning til å få brukt den før 17 mai neste år. Var også å spiste lunsj og en tur i parken å matet endene. Det tror jeg prinsen satte stor pris på. Han er helt i hundre når han ser ett dyr eller fugl, men tror vi snart må gjøre en seriøs innsats på å lære ham flere dyrenavn og lyder. For nå er de fleste dyr pus å sier bææ.....









Ingen kommentarer: